Derya Uysal Hakkında

5 Temmuz 1980 Bursa doğumlu. Necatibey Kız Meslek Lisesi Gıda Bölümünü, Bursa Deulcom International Halkla İlişkiler Kursunu ve BUFSAD 28.Dönem Temel Fotoğraf Eğitim Seminerini bitirdi. Anadolu Üniversitesi AÖF Halkla İlişkiler öğrencisi.
DEVAMI

Kategoriler

Son Yazılar

Sergim

derya uysal sergi

02.06.2016

Gazeteci Derya Uysal, gelirini HASVAK (Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı) Bursa şubesine bağışladığı ilk karma fotoğraf sergisini açtı.

Uysal’ın, meslek hayatı boyunca objektifine yansıyan ve kendisi için ayrı yeri olan fotoğraflardan oluşan “FOTOĞRAF DERYASI” isimli karma sergisi, 11 Kasım 2013’de fotoğraf severlerle buluştu. Açılış kurdelasını HASVAK Bursa Şube Başkanı Sayın Zerrin Özgüle, Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Nuri Kolaylı, Nevval Sevindi, Milli Karting Sporcusu Berkay Besler ve Derya Uysal’ın birlikte kestiği sergide HASVAK üyeleri ve davetliler sergide satışa sunulan fotoğraflardan satın alarak vakfa yarar sağlamış oldular. İlk karma fotoğraf sergisi ile Bursalıların karşısına çıkan Uysal’a HASVAK Bursa Şube Başkanı Zerrin Özgüle tarafından teşekkür plaketi verildi Sergi, 11 Kasım - 11 Aralık 2013 tarihleri arasında 1 ay boyunca ziyaret edildi.

/

Geri Dön